2018-2019 Öğretim Yılı Güz Döneminde Ders Almada Dikkat Edilecek Hususlar
18 Eylül 2018 | 09:24

2018-2019 ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDEN İTİBAREN TÜM SINIFLARA UYGULANACAKTIR.

• Dikkat! 2018-2019 Dönemi itibariyele Bilgisayar Mühendisiği Bölümünden Mezun Olabilmek için en az 240 AKTS alınması zorunludur. (Her Dönem 30 AKTS toplam 240 AKTS)
  • 3. ve 4. Sınıflarda Müfredata yeni eklenen İngilizce Dersleri bu yıl açılamayacaktır. Bu nedenle;
    • 3. Sınıflarda; Alınması gereken dersler tamamlandıktan sonra eksik kalan AKTS kredisi ; Üniversitemizin farklı birimlerinde  açılan ADS (Alan Dışı Seçmeli) derslerden alınarak tamamlanması gerekmektedir.
    • 4. Sınıflarda; Alınması gereken dersler tamamlandıktan sonra eksik kalan AKTS kredisi; Seçmeli 4. Sınıf BMT kodlu derslerden veya Üniversitemizin farklı birimlerinde  açılan ADS (Alan Dışı Seçmeli) derslerden alarak tamamlanması gerekmektedir.
  • BMT-312 İşletim Sistemleri dersi, Normal Döneminin Dışında (3. Sınıf, 2. Dönemdedir) Güz Döneminde de 1 defaya mahsus açılacak olup. Bu dersi sadece 4. Sınıf Öğrencilerimiz alacaktır.
  • 1. Sınıf yeni kayıt öğrencilerimiz BMT Kodlu Derslerleri seçerken, numarasının son hanesi (1,3,5,7,9) olanlar A1. Şubesinden, numarasının son hanesi (0,2,4,6,8) olanlar ise A2 şubelerinden seçeceklerdir. (Şubelerin dengeli dağıtılması açısından çok önemlidir.)
  • Bu durumlar son derece önemli olup,bu bir tebliğdir ve halen öğrenci olan herkesi kapsamaktadır.
4. SINIF BİTİRME ROJESİ DERSİ ÖĞRETİM ÜYELERİ
Şube Öğretim Üyesi