Duyuru
2019-2020 II DÖNEMİ (Pandemi Dönemi)BMT-400 MEZUNİYET PROJESİ DERSİ SAVUNMA KOMİSYONLARI
17 Mayıs 2020 | 14:11

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
BMT-400 MEZUNİYET PROJESİ DERSİ SAVUNMA KOMİSYONLARI

• BMT-400 MEZUNİYET PROJESİ dersi savunmaları, 4 komisyon tarafından aşağıda belirtilen takvime göre yapılacaktır.
  • 15 Haziran 2020 Tarihinde başlayacak final sınavları dönemi içerisinde Komisyonların belirleyeceği usullere göre uzaktan (Zoom, Team v.b.) yapılacaktır.
  • Mezuniyet Projesi savunmalarının yapılacağı gün ve saati komisyonlar kendileri belirleyecektir.
  • Komisyonlar her öğrenci için Mezuniyet Projesi Puanlama Tablosu ve Mezuniyet Projesi Değerlendirme Formunu doldurup imzalayarak ve elektronik ortamda Komisyon Başkanına gönderecektir. Komisyon başkanı ilgili evrakları, final dönemi sonuna kadar elektronik posta aracılığıyla Bölüm Başkanlığına teslim edecektir.
  • Mezuniyet Projesi dersini almış olan öğrenciler, kendi danışmanlarının bulunduğu komisyonlarda sunumlarını yapacaklarından, tezlerinde ilgili jüri üyelerinin isimlerini yazacaklardır.

Komisyon Başkanı: Prof. Dr. O. Ayhan ERDEM
Üyeler: