2019_2020 Bahar Dönemi Lisans Haftalık Ders Programı

• Dikkat! 2018-2019 Dönemi itibariyle Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Mezun Olabilmek için en az 240 AKTS alınması zorunludur.
  • 4. Sınıflarda Müfredata yeni eklenen İngilizce Dersleri bu yıl da (2019-2020) açılamayacağından, Öğrencilerimizin bu dersler yerine, eksik kalan AKTS kredilerini 4. Sınıf BMT kodlu dersler ile  tamamlamaları gerekmektedir.
  • 3. Sınıflarda; Alınması gereken dersler tamamlandıktan sonra eksik kalan AKTS kredisi varsa; eksik kalan AKTS kredilerini 3. Sınıf BMT kodlu Seçmeli Dersler ile  tamamlamaları gerekmektedir.
  • 4. Sınıflarda; Alınması gereken bütün dersler tamamlandıktan sonra varsa eksik kalan AKTS kredisi; Seçmeli 4. Sınıf BMT kodlu derslerden veya Üniversitemizin farklı birimlerinde  açılan ADS (Alan Dışı Seçmeli) derslerden alarak tamamlanması gerekmektedir.
  • 2. Sınıflar ADS Kodlu Seçmeli 1 dersi. Üniversitenin Ortak Seçmeli  dersler havuzundan seçmelidir.
  • 4. Sınıflar ADS Kodlu Seçmeli 2  dersi. Üniversitenin Ortak Seçmeli  dersler havuzundan seçmelidir.
  • Bu durum son derece önemli olup, bu bir tebliğdir ve halen öğrenci olan herkesi kapsamaktadır.