Başvuru Kriterleri

Referans Mek. 2 Ad.

Niyet Mek. var

Yüksek Lisans İçin Başvuru Kabul Edilen Lisans Programları

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, (Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olan öğrencilere bilimsel hazırlık programı uygulanır).

Doktora İçin Başvuru Kabul Edilen Yüksek Lisans Programları

Bilgi Güvenliği Mühendisliği, Bilgi Güvenliği Mühendisliği ve Kriptografi, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği ve Biyoenformatik, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Siber Sistemler, Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, (Bilgi Güvenliği Mühendisliği, Bilgi Güvenliği Mühendisliği ve Kriptografi, Biyomedikal Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği ve Biyoenformatik, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Siber Sistemler bölümlerinden mezun olan öğrencilere bilimsel hazırlık programı uygulanır).