BMT-400 MEZUNİYET PROJESİ KOMİSYONLARI VE SUNUMLARI HK. - Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Lisans Projeleri:

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı, I.(Güz) Dönem Sonu itibariyle yapılacak, Lisans ve Lisans Üstü faaliyetler listesi aşağıdaki tarihlerde gerçekleştirilecektir.
Mezuniyet Projesi Poster Hazırlama: 27 Aralık 2019, Cuma günü, Taşkent Binasında teşhir edilecektir.
Mezuniyet Projesi Sunumları:  30 Aralık 2019, Pazartesi - 3 Ocak 2020 Cuma, Taşkent Binası (B-443, B-444)

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
BMT-400 MEZUNİYET PROJESİ DERSİ SAVUNMA KOMİSYONLARI

• BMT-400 MEZUNİYET PROJESİ dersi savunmaları, 4 komisyon tarafından aşağıda belirtilen takvime göre yapılacaktır.
  • 27 Aralık 2019, Cuma: Tüm Öğrencilerin Hazırladıkları Posterlerin Bölümde Teşhiri (Taşkent Binası)
  • 30 Aralık 2019, Pazartesi - 3 Ocak 2020 Cuma, Taşkent Binası (B-443, B-444) Tarihleri arasında jüri karşısında savunmalar şeklinde gerçekleştirilecektir.
  • Mezuniyet Projesi savunmalarının yapılacağı gün, saat ve yeri komisyonlar kendileri belirleyecektir.
  • Komisyonlar her öğrenci için Mezuniyet Projesi Puanlama Tablosu ve Mezuniyet Projesi Değerlendirme Formunu doldurup imzalayarak 17 Ocak 2020 Cuma gününe kadar Bölüm Başkanlığına teslim edecektir.

Komisyon Başkanı: Prof. Dr. O. Ayhan ERDEM
Üyeler: