Duyuru
Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrenci Alım İlanı
3 Nisan 2021 | 19:40

Önemli Not: Kısmi Zamanlı Çalışma bir çalışma bursudur ve alınacak aylık toplam ücret en fazla KYK bursu kadardır.

Bilişim Enstitüsü öğrencileri (Tezli Yüksek Lisans/Doktora) veya Üniversitemizin ilgili bölümlerinin öğrencileri arasından aşağıdaki yeterliliklere sahip Kısmi Zamanlı Statüde çalışacak, gelişime ve öğrenmeye açık ekip arkadaşları alınacaktır. İlgili arkadaşlar Enstitümüzde, uzaktan öğretim ders içeriği geliştirme ve grafik tasarımı süreçlerinde görev alacaktır. Öğrencilerimiz kısmı zamanlı statüde aylık en fazla 60 saat çalışabilirler. Salgın döneminde çalışmalar uzaktan yapılacaktır.

Grafik Tasarımcı;

• Bilişim Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programlarından birinde öğrenim görüyor ise ders dönemi içerisinde olmak.
  • Bilgisayar Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım veya Mimarlık bölümlerinin 2. veya 3. sınıf öğrencisi olmak.
  • Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw vb. grafik tasarım programlarında deneyimli olmak ve daha önce yaptığı çalışmaları sunabilmek.
  • Adobe Captivate programı hakkında bilgi sahibi olmak. (Adobe Captivate deneyimi tercih nedenidir)
  • Herhangi bir işte sigortalı olarak çalışmıyor olmak.

Eğitsel Arayüz Tasarımcısı;

• Bilgisayar Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümü 2. veya 3. sınıf öğrencisi olmak.
  • Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw vb. grafik tasarım programlarında deneyimli olmak.
  • Adobe Captivate programı hakkında bilgi ve deneyim sahibi olmak. (Adobe Captivate deneyimi tercih nedenidir)
  • HTML5 ve XML teknolojileri ile uygulama geliştirmiş olmak.
  • SCORM standardı hakkında bilgi sahibi olmak.
  • Öğrenme Yönetim Sistemleri, Sanal Toplantı Uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak.
  • Herhangi bir işte sigortalı olarak çalışmıyor olmak.

Başvurular 18 Nisan 2021 tarihine kadar gazi.be@gazi.edu.tr mail adresine öz geçmiş ve portfolyo gönderimi ile yapılacaktır. Mülakatlar online olarak yapılacaktır