Kişisel Verileri Koruma Gönüllüsü Yetiştirme Projesi'nin Antalya'daki İlk Etabı
7 Temmuz 2022 | 15:18

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Muhendisliği Bölümümüzün öğrencilerinden Güney Kılıçel, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü ogrencisi Mehmet Ümit Açık, Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü ogrencisi Cüneyt Taha Sağsöz, Üniversite öğrencileri arasında Kişisel Verileri Koruma Gönüllüsü Yetiştirme Projesi'nin Antalya'daki ilk etabına katıldılar. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, Yapay Zeka, Metaverse, ve Blockchain teknolojisinde kişisel verilerin korunması ve hukuki olarak nasıl üzerinde durulması gerektiği hakkında eğitimler aldılar. Bu eğitimler sonucu yapılan faaliyetler doğrultusunda projenin Ankara'da düzenlenecek ikinci etabına katılmaya hak kazandılar ve yaptığı çalışmaları sundular.Ulkemiz için böyle faydalı bir etkinlik düzenledikleri için Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Sayın Prof. Dr. Faruk BİLİR ve tüm KVKK çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kvkk1-3Güney1-1Kvkk1-4Kvkk1-1Kvkk1-6