Azerbaycan Hazar Üniversitesinden Bölümümüze Anlamlı Ziyaret
21 Aralık 2022 | 21:25

Azerbaycan Hazar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dekanı Prof. Dr. Fakhranda Alimardanova, Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü ziyaret etmiştir. Ziyaret sırasında Hazar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü arasındaki öğrenci değişim programları, öğretim üyesi ders verme ve değişimi gibi akademik uygulamalar ile ilgili görüş alış verişi yapılmıştır. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm başkanı Prof. Dr. Ayhan Erdem misafir dekana ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini bildirerek, Azerbancan ve Türkiyenin tek millet iki devlet, kardeş devletler olduğunu Azerbaycan Hazar Üniversitesinde destek verebileceklerini bildirmiştir. Prof. Dr. Fakhranda Alimardanova ise iki üniversitenin birbirine akademik olarak karşılıklı faaliyetler yapabileceklerini belirterek 2023 yılında ortak konferans düzenlenebileceğinden bahsedilmiştir.

Azerbaycan Hazar Üniversitesinden Bölümümüze Anlamlı Ziyaret-1